Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.

hello@youremail.com
+1234567890
 

Online schademelding

Lorem ipsum dolor sit

Module Online Schademelding

Schades of reparaties in woningen worden vaak (te) laat gemeld, of er wordt telefonisch contact opgenomen. Bij een bezoek dient de schade goed in kaart gebracht te worden en wordt de woning eerst bezocht. Wij vinden dat vrij omslachtig en ontwikkelden een online kostenbesparende oplossing.

 

Elke woning heeft een uniek wachtwoord om online de schade te melden zonder een app te installeren. Naam, tekst en automatisch met de mobiele telefoon of tablet een foto toevoegen, en dat allemaal binnen enkele seconden. U ontvangt het verzoek van uw bewoner in uw online omgeving en bent op de hoogte, inclusief foto.

 

Zo kunt u snel schakelen zonder eerst iemand langs te sturen. Alle schades of verzoeken worden in één lijst ontvangen en beheerd. 

 

Met één klik zet u intern de taak door naar het account van de technische dienst of collega. We maken het u graag makkelijk! Schade opgelost? Verander de status naar “afgerond” en verhuis de opgeloste schade met foto en tekst naar het logboek van het specifieke adres.

 

Wilt u onze software gratis  proberen? Neem contact op.