Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.

hello@youremail.com
+1234567890
 

SNF en Brandveiligheid

Beheersystemen voor woningen en huisvesting

Registratie en controle van brandveiligheid

Als huisvester voor arbeidsmigranten en expats heeft u te maken met verschillende (gemeentelijke) regelgeving en regels die door SNF (Stichting Normering Flexwonen) zijn opgesteld. Hierop wordt u ook gecontroleerd. Brandveiligheid wordt hierbij natuurlijk zeer serieus genomen. 

 

Met de software van Fortea registreert u uw blussers, rookmelders, haspels en CO2 melders op controledatum en geldigheid.  Dient er een nieuwe keuring uitgevoerd te worden binnen één maand? Dan ontvangt u in uw systeem hier automatisch een melding van! Zo vergeet u nooit een keuring en zijn woningen veilig.

 

Met onze software bent u precies op de hoogte waar, en wat aan brandveiligheid heeft ondernomen en heeft u uw registratie volledig aantoonbaar op orde. Niet alleen voor uzelf maar ook voor verzekeraars, gemeente en andere overheidsinstanties. Zo voldoet u volledig aan uw zorgplicht. Dat is wel zo fijn. 

 

 

Melding op uw dashbord

Als u staat ingelogd in uw account leest u op uw dashboard in welke woning een controlemoment of keuring nodig. U leest samengevat:

 

  • Adres keuring
  • Soort brandveiligheid
  • Locatie in woning
  • Uiterste keuringsdatum
 

Veiligheid staat voorop voor u en uw medewerkers. Beheer uw brandveiligheid met Fortea!

Externe partij voor uw brandveiligheid

Fortea hoort regelmatig dat brandveiligheid uit handen hebben is gegeven aan externe partijen. Toch gebeurt het regelmatig dat blussers toch niet op tijd gekeurd zijn. Wist u dat u daarvoor verantwoordelijk bent bij een SNF controle of als er toch iets gebeurt in het ergste geval? Dat wil niemand. 

 

Het is bij Fortea mogelijk om deze externe partij toegang te geven tot (enkel) de brandveiligheidsmodule binnen ons systeem. Is er een keuring geweest? Dan kan deze partij dat zelf registreren binnen uw account. 

 

Wilt u het beheer van brandveiligheid uit handen geven aan een professionele partij? Neem dan contact op met Aluxa Vastgoed (www.aluxa.nl).